Διόρθωση προβλημάτων

Διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς

Επιλύονται, στο βαθμό που είναι εφικτό για κάθε σκύλο, προβλήματα τουαλέτας, υπερβολικό γάβγισμα, άγχος αποχωρισμού, τράβηγμα του λουριού στη βόλτα, φοβίες, επιθετικότητα προς ανθρώπους ή άλλα ζώα κτλ…

dog-trainingphoto37Τα προβλήματα στη συμπεριφορά ενός σκύλου, συνήθως, γίνονται αντιληπτά από τους ιδιοκτήτες πολύ καιρό μετά τη δημιουργία τους και αφού η κατάσταση έχει κλιμακωθεί πια και έχει φτάσει σε σημείο που να γίνει ανυπόφορη. Κύριος λόγος είναι η ελλιπής ή η λάθος πληροφόρηση των ιδιοκτητών για το πώς πρέπει να φέρονται στα σκυλιά τους από την πρώτη κιόλας μέρα που επιλέγουν να τα βάλουν στην οικογένειά τους. Αυτός ο λόγος οδηγεί με τη σειρά του στην εγκατάλειψη του σκύλου, στον τραυματισμό ανθρώπων και ζώων απ’ αυτόν και πολλές φορές στην ευθανασία του.

Πεποιθήσεις όπως το «μικρό είναι θα μάθει», «σπάστου τον τσαμπουκά τώρα που είναι μικρό για να μην σου πάρει τον αέρα», «ρίξτου καμιά με την παντόφλα» και το γνωστό σε όλους μας «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση με το σκύλο σας από πολύ μικρή ηλικία και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη πολλών προβλημάτων συμπεριφοράς.

Αν και εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα συμπεριφοράς δυστυχώς η διόρθωση ή η εξάλειψη του μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Το σίγουρο είναι πως θέλει πολύ υπομονή και συστηματική δουλειά από το μέρος του εκπαιδευτή και των ιδιοκτητών και οπωσδήποτε ΟΧΙ ΒΙΑ.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προβλήματα ¨η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη¨, γι’ αυτό αν καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό.

Επικοινωνήστε στο 6975858901 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και κλείστε ραντεβού για ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε με το δικό σας σκύλο και τη δημιουργία του δικού σας πλάνου διόρθωσης συμπεριφοράς.

joomla template 1.6